Cotton Pink

cotton_pink.jpg
  • nowość
Cena: 5,90 zł 5.90
quantity szt.
dodaj do przechowalni

Opis

INCI: Ultramarine (CI 77007)

 

Pigment matowy z grupy ultramaryn o ciepłej barwie różowo-fioletowej.  Barwnik nie jest stabilny w środowisku kwaśnym.

Kosmetyki mineralne, w których można zastosować Cotton Pink to głównie róże i cienie ale również podkłady, pudry itp.

 

  • Pigment mineralny
  • Półprodukt kosmetyczny
  • Dopuszczony do użytku w kosmetykach do: ust, oczu, twarzy i paznokci
  • Zastosowanie w mydłach: stabilny
  • Przechowywać w szczelnym opakowaniu, chronić przed wilgocią i światłem
  • Jakość kosmetyczna
  • Rozmiar cząstek: bd
  • Zastosowanie: wszelkiego rodzaju kosmetyki mineralne w tym podkłady mineralne, pudry mineralne, cienie mineralne, róże

 

 

Opinie o produkcie (1)

1 czerwca 2017

Idealny do zrobienia różu w chłodnej tonacji (w szczególności dla osób bladolicych). Bardzo mocno napigmentowany, więc wystarczy niewielka ilość zmieszana z bazą, ewentualnie perłową miką dla efektu rozświetlenia ( np. Angel Wings, i wychodzi nam róż, który starcza na bardzo, bardzo długo.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl