Zaloguj się

Gratisy

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Wosk Carnauba

Masła, oleje, woski
4.05
PLN
Wosk Carnauba
Cena: 4,05 zł
Cena netto: 3,29 zł
szt.

INCI: Cera carnauba

Jest najtwardszym znanym woskiem kosmetycznym. Na powierzchni skóry tworzy warstwę ochronną. Zapobiega ona wysuszaniu skóry, a tym samym sprawia, że cera jest zmiękczona i nawilżona. Dodatkowo nadaje skórze połysk i elastyczność. Polecany jest do kosmetyków do ust: pomadek, błyszczyków, balsamów do ust itp.

  • Substancja organiczna
  • Półprodukt kosmetyczny
  • Postać: stały wosk o barwie miodowożółtej, o charakterystycznym przyjemnym zapachu
  • temperatura topnienia ok. ok. 81°-86°C
  • Jakość kosmetyczna
  • Półprodukt pochodzenia naturalnego, poszczególne partie mogą nieznacznie różnić się kolorem, zapachem oraz innymi cechami
  • Przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnym opakowaniu, chronić przed wilgocią i światłem

Przykładowe receptury:

Opinie o produkcie (0)

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Sonda

Jaką formę kosmetyku najchętniej stosujesz?

Kosmetyki Naturalne - Zrób Sobie Krem

Wspólna wysyłka z ZSK

Bon upominkowy

Sklep jest w trybie podglądu

Copyright © 2009-2017 www.kolorówka.com.

Wszelkie prawa autorskie zastrzeżone. Kopiowanie w jakiejkolwiek formie (części lub całości) tekstów oraz grafiki, bez pisemnej zgody właściciela, zabronione.

Indywidualne kosmetyki mineralne. Kosmetyki naturalne - zestawy gotowe.

Sklep internetowy Shoper.pl