Produkt dnia

Kwas stearynowy

Cena: 2,90 zł 2.90
ilość szt.
dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

INCI: Stearic Acid

Kwas stearynowy jest stosowany w przemyśle kosmetycznym oraz farmaceutycznym jako stabilizator konsystencji. Wykorzystuje się go w kremach i piankach do golenia, balsamach do ust, pomadkach oraz maskarach. Ma właściwości nawilżające.

  • Substancja organiczna
  • Półprodukt kosmetyczny
  • Postać: białe, bezwonne płatki
  • Jakość kosmetyczna
  • Przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnym opakowaniu, chronić przed wilgocią i światłem

Przykładowe receptury:

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl