Produkt dnia

Glinka niebieska

Glinka niebieska
Glinka niebieska

INCI: Blue Kaolin Clay

Może być wykorzystywana do wytwarzania pudrów, podkładów itp. Polepsza przyczepność kosmetyków, ułatwia ich rozprowadzanie. Matuje optycznie i pielęgnuje. Polecana szczególnie w pielęgnacji cery wrażliwej, suchej, dojrzałej i atopowej. Działa wygładzająco na skórę i rozjaśnia przebarwienia. 

Cena: 4,99 zł
  • nowość

Glinka haloizytowa czerwona

Glinka haloizytowa czerwona
Glinka haloizytowa czerwona

Może być wykorzystywana do wytwarzania pudrów, podkładów itp. Polepsza przyczepność kosmetyków, ułatwia ich rozprowadzanie. Silnie adsorbuje wilgoć i tłuszcz. Idealna do cery tłustej.

Cena: 4,95 zł

Glinka haloizytowa brązowa

Glinka haloizytowa brązowa
Glinka haloizytowa brązowa

Może być wykorzystywana do wytwarzania pudrów, podkładów itp. Polepsza przyczepność kosmetyków, ułatwia ich rozprowadzanie. Silnie adsorbuje wilgoć i tłuszcz. Idealna do cery tłustej.

Cena: 4,95 zł

Glinka haloizytowa beżowa

Glinka haloizytowa beżowa
Glinka haloizytowa beżowa

Może być wykorzystywana do wytwarzania pudrów, podkładów itp. Polepsza przyczepność kosmetyków, ułatwia ich rozprowadzanie. Silnie adsorbuje wilgoć i tłuszcz. Idealna do cery tłustej.

Cena: 4,95 zł

Glinka czerwona

Glinka czerwona
Glinka czerwona

INCI: Montmorillonite (red clay)

Może być wykorzystywana do wytwarzania pudrów, podkładów itp. Polepsza przyczepność kosmetyków, ułatwia ich rozprowadzanie. Silnie adsorbuje wilgoć i tłuszcz.

Cena: 4,98 zł

Extender W

Extender W
Extender W

INCI: Mica, Titanium Dioxide

Extender W to matowa biała mieszanka bazowa, w skład której wchodzi mika pokryta dwutlenkiem tytanu. Jest jednym z najlepszych wypełniaczy w matowych kosmetykach mineralnych, doskonale nadaje się też do rozjaśnienia kosmetyków - podkładów, pudrów, cieni.  Średniokryjący, matowy, ma doskonałą przyczepność. Ma właściwości matujące, silnie chłonie sebum.

Cena: 5,65 zł

Dwutlenek tytanu water dispersible

Dwutlenek tytanu water dispersible
Dwutlenek tytanu water dispersible

INCI: Titanium Dioxide

Jest używany przede wszystkim jako pigment, ma silny efekt wybielający, rozjaśnia inne pigmenty. Silnie kryjący. Jest doskonałym filtrem UV. Polepsza przyczepność. Odmiana ulegająca dyspersji w wodzie.

Cena: 5,65 zł

Azotek boru Coverage

Azotek boru Coverage
Azotek boru Coverage

INCI: Boron Nitride

Satynowy, kryjący. Zwiększa przyczepność, polepsza aplikację kosmetyku, nadaje mu jedwabistości. Dobrze chłonie sebum.

Cena: 5,90 zł

Azotek boru

Azotek boru
Azotek boru

INCI: Boron Nitride

Zwiększa przyczepność, polepsza aplikację kosmetyku, nadaje mu jedwabistości.

Cena: 5,95 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl