Emulgator MGS
Masła, oleje, woski
Cena:3.35zł
masz pytania?
INCI: Methyl Glucose Sesquistearate
Niejonowy emulgator O/W. Emulgator pochodzenia roślinnego, znajduje zastosowanie w produkcji kremów, liotonów, maskar.
- Substancja organiczna
- Półprodukt kosmetyczny
- Postać: kremowe, bezwonne kulki
- Jakość kosmetyczna
- Przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnym opakowaniu, chronić przed wilgocią i światłem
Przykładowe receptury:
| Cechy | |
| Ilość | 5 g |
|---|---|
Osoby, które kupiły ten produkt kupiły także:
- A value of 1 zł1.00zł
- Pojemniczek kosmetyczny 6 ml1.45zł
- Paletka 4 Plus3.69zł
- Vivid Violet5.69zł
- Złoty olej Jojoba4.58zł


















